About us

We are the moslem students society who live in Rotterdam. We will serve you Indonesian student who will or already live in Rotterdam on whatever you need to know. We would like to help you to know more about study in Holland or living properly. PPMR will be glad to welcome you in anytime and in anyway. Hopefully, you are convenience with us.

See you soon, and please dont hesitate to leave your comments here….

6 Comments »

  1. febes Said:

    Hasil pekerjaan yang bagus! Acung jempol kepada akang2 yang sudah bikin warung (blog) ini. Ayoo..temen2, diramein warung ini. apapun bisa disampein khan…jeng Tika,Paman Lantip, our oldest brother:Somad..??? Siip….
    Pissssssss
    Ayah Rafel, Weenapad 71

  2. md fulton Said:

    Ciiipppp…..ciiiippppp banget deh…
    Jadi sekarang tinggal maintain nya ya….
    jangan sampe pembukaan tapi skaligus penutupan
    ayo kerja bareng2 buat ngerameinnya….
    Salut buat tim kreatip…….

  3. ppmrku Said:

    Mas Dani di tunggu liputan2-nya…
    and tulisannya….

  4. didit Said:

    kalo heading-nya about us, berarti comment disini bisa jadi contact info juga? ato misal about us-nya diganti leave comments?
    mungkin FAQ bisa ditambah juga ya, misal dalam FAQ ini tips kesulitan apa yg sering dialami saat tiba di rotterdam, ato misal saat merasa tidak enak badan apa harus segera kontak dokter, kalo iya dokter mana yg segra dihub. lain itu misal ‘ngrasa home sick’ tindakan pertama apa yg harus segera dilakukan. oke jadi itu seputar “pertanyaan apa yg sering muncul”…terima kasih

  5. didit Said:

    ato bisa jadi FAQ di-link dg PPMR website yg berisi ttg awal mau brgkt hingga saat tiba…thnx, n kapan website ini lumayan siap, saya segera kontek sisca neso untuk minta di-link dg stuned 2008 ato mungkin lebih jauh ke KBRI juga
    wassalam

  6. ppmrku Said:

    Lha ini saya minta sekalian mas didit kasih tulisannya…
    Saya yang bagian ‘teknisi” aja mas…
    ditunggu ya..


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: